Plankdrager

Heb jij nog geen plek kunnen vinden om je familiefoto’s neer te zetten? En wil je graag een leuk en een gezellig fotoplekje creëren zodat jij dit kan tentoonstellen? Dan is een plankdrager misschien wel wat voor jou! Met de plankdrager verander je de plank in een leuke en trendy kamer item. Benieuwd hoe je dit doet? Hieronder vind je een aantal tips om dit te bereiken!

Creëer met een plankdrager een speciaal plekje voor familieherinneringen

Er zijn een aantal herinneringen die je als familie nooit wilt vergeten zoals je trouwdag, gezinsfoto’s, vakantiefoto’s et cetera. Met de plankdrager kun jij je foto’s op een creatieve en leuke manier showen. Hang een grote plank boven de bank of tv en plaats hier je spullen op. Denk aan foto’s of souvenirs die je hebt overgehouden aan speciale momenten. Om deze plek extra bijzonder te maken kun je gebruikmaken van een plankdrager: dit zijn leren handgrepen die het gewicht van de plank dragen. Dit geeft zo een bijzonder effect aan de plank, waardoor het nog meer op zal vallen. Je kunt een plankdrager in meerdere kleuren aanschaffen en zo afstemmen op de spullen die je op de plank hebt geplaatst. 

Een plankdrager als wanddecoratie

Naast dat de plankdrager praktisch is, worden ze ook gebruikt als wanddecoratie. Je kunt een houtenplank met de plankdrager leuk opfleuren met bijvoorbeeld planten, kaarsen, beeldjes en foto’s. Met de plankdrager kun je je muur persoonlijk maken door middel van simpele of juiste sierlijke decoraties. Er is nog nooit een wand minder leuk geworden door middel van wanddecoratie. Met de leuke, decoratieve plankdrager kun jij je verzameling leuk showen aan je bezoekers. De verzamelspullen moeten natuurlijk wel een goede plek krijgen, waarbij bezoekers je items kunnen bekijken.  

Vorm structuur met een plankdrager 

Zoals je hierboven al kon lezen kun jij je herinneringen prachtig tentoonstellen met behulp van een plankdrager. Toch hoef je het niet hierbij te houden en kun je natuurlijk nog veel meer foto’s en souvenirs in je woonkamer plaatsen. Door een wandplank op de te hangen creëer je structuur in rust in je woonkamer. Het zorgt namelijk voor een basislijn. Daarnaast maakt het de muur driedimensionaal wat het speelser maakt. Door daarbij een leuke en unieke plankdrager bij de hangen, kun jij je muur helemaal inrichten naar je eigen persoonlijke smaak. Plankdragers zijn in vele vormen en kleuren beschikbaar. Zo is er voor iedere woonstijl wel wat wils.

Categories: Plankdragers